Nastanitev

Za vas smo uredili dva počitniška apartmaja. Opremljena sta v podeželskem slogu z veliko toplega lesa in nudita lep razgled. Zavedamo se pomembnosti čistoče. Vsako stanovanje ima predsobo, dnevno sobo s kuhinjo, ločeno spalnico, kopalnico in balkon. Poimenovali smo ju v skladu z našim hišnim imenom.

Apartma˝Sinica˝

Primeren za 2+1 osebo, cenik najdete tu: Cenik_Ap_2023

Vhod v apartma odpira prostorna predsoba. V kuhinji je hladilnik in plinsko/električni štedilnik s pečico, v dnevnem prostoru je SAT TV in kavč, ki je po potrebi tudi ležišče, kopalnica je opremljena s tušem, bidejem in WC-jem, vsak gost dobi brisače. Iz dnevnega prostora je izhod na balkon z lepim razgledom in možnostjo posedanja ob kavi, knjigi ali zgolj poslušanja prelepega ptičjega petja.

Apartma˝Kanja˝

Primeren za 3+2 osebi, cenik najdete tu: Cenik_Ap_2023

V apartma se povzpnete po krajših stopnicah, ki jih zaokroži predsoba. Kuhinja s plinsko/električnim štedilnikom s pečico in hladilnikom je združena z dnevnim prostorom, v katerem je SAT TV in kavč, ki je po potrebi tudi ležišče. V kopalnici so banja, WC in bide, vsak gost dobi tudi brisače. V spalnici je zakonska postelja in manjša postelja, ločena z zaveso, primerna za odraslo osebo ali 2 otroka. Iz spalnice je izhod na balkon za bodisi miren začetek dneva ali pretegovanje na svežem zraku.

Ostale ugodnosti: Brezplačna internetna povezava, brezplačno parkirišče, posteljnina, brisače, toaletni papir.

Gostom nudimo sezonske domače izdelke.

Za dodatne informacije nas prosim kontaktirajte, z veseljem vam bomo odgovorili.

Komentiranje je zaprto.