Naslovnica

DOBRODOŠLI NA TURISTIČNI KMETIJI PR TIČ

Naša visokogorska kmetija ima samotno lego na nadmorski višini 1050 m s čudovitim razgledom na dolino in bližnje gore. Sredi narave, na izhodišču planinskih poti, sta vam na voljo dva apartmaja, ekološko pridelana hrana in vrsta možnosti za preživljanje prostega časa.

 • naslovnica_ikone_vtisigostovVTISI GOSTOVPrekrasen razgled, mirna lokacija, prijazni ljudje.
  * Ivo, Ljubljana

  Tukaj se počutim domače – kot da se poznamo že dolgo let. Ljudje so prijazni in ustrežljivi.
  * Majda, Koper

  Na tej višini sem res dal možgane na pašo.
  * Matevž, Sevnica

 • naslovnica_ikone_kmetijaKMETIJATrudimo se z obdelovanjem zemlje in rejo živali na naraven način, zato vam bomo z veseljem ponudili domače pridelke. V bližini imamo svojo planino, kjer pasemo avtohtono slovensko govedo – cike.
  Naravo želimo ohraniti lepo in zdravo tudi za prihodnje rodove.
 • naslovnica_ikone_nastanitevNASTANITEVZa vas smo uredili dva apartmaja, ki sta opremljena v podeželskem slogu z veliko toplega lesa. Vsako stanovanje ima dnevno sobo s kuhinjo, ločeno spalnico, kopalnico in balkon.
 • naslovnica_ikone_aktivnostiAKTIVNOSTILahko obiščete bližnje karavanške planine in okusite njihovo kulinarično ponudbo, se odpravite na lažje ali težje gorske pohode, kolesarite, v bližini obiščete Dovžanovo sotesko, si ogledate staro mestno jedro Tržiča ali kakšno izmed bližnjih znamenitosti.
 • naslovnica_ikone_kakodonasKAKO DO NAS– Tržič 6 km
  – Kranj 20 km
  – Letališče Brnik 30 km
  – Ljubljana 50 km
  – Bled 25 km
  – Celovec/Klagenfurt 50 km

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja